Dränering

Dränering i Höllviken, Malmö, Trelleborg, Falsterbo och Vellinge.

Behöver du hjälp med att dränering i Höllviken, Malmö, Trelleborg, Falsterbo och Vellinge har du kommit helt rätt. När man väljer leverantör för att dränera huset är det viktigt att välja en med rätt kompetens och erfarenhet.

Dräneringens främsta uppgift är att förhindra att fukt tränger in i husets grund. Självklart är det viktigt att dräneringen blir korrekt utförd och med erfaren personal. Vi använder och moterar Isodrän efter deras föreskrifter. Vi på Perssons Entreprenad har många års erfarenhet av dränering och är en trygg och kompetent leverantör med många lyckade dräneringar i ryggen

Läs mer

Effektiv dränering för ditt hem

Vår erfarna personal har kunskap och utrustning för att genomföra en effektiv dränering för din fastighet i Höllviken, Malmö, Trelleborg, Falsterbo och Vellinge. Vi utför allt från grävning, installation av dräneringssystem till reparation av befintliga dräneringar. Vi använder oss av moderna teknik och kvalitetsmaterial för att säkerställa att ditt hus blir torrt och tryggt under lång tid framöver.

 Anpassade dräneringslösningar för olika fastigheter

Dränering är en viktig del av bostadsbyggande och fastighetsunderhåll för att hålla fukt och vatten borta från husgrunden och undvika problem med fukt, mögel och skador.

Vi anpassar våra dräneringslösningar efter behov för varje enskild fastighet, oavsett om det är en gammal byggnad eller en ny fastighet. Våra kunder kan vara säkra på att de får en skräddarsydd lösning som passar deras fastighet och budget.

Låt oss ta hand om dränering på din fastighet

Kontakta oss för mer information om dränering i Höllviken, Malmö, Trelleborg, Falsterbo och Vellinge och hur vi kan hjälpa dig att skydda din fastighet. Vi erbjuder även gratis offert och rådgivning för dina projekt.

Vi utför dränering i bl.a:
Malmö
Trelleborg
Höllviken
Falsterbo
Vellinge

Kontakta oss

Meijer Persson Entreprenad AB 
Åkeshögsvägen 141 -80 
235 91 VELLINGE

Telefon: 040–47 00 56
E-post: info@perssonsentreprenad.se
Telefon mobil: 0705–11 41 48
Fax: 040–42 31 69