Entreprenad

Entreprenad i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Falsterbo och Höllviken

 

Erfaren entreprenadfirma i Skåne

Vi är ett väl förankrat företag i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Falsterbo och Höllviken med lång erfarenhet av entreprenadarbeten. Företaget startades av Meijer Persson och drivs idag av hans 3 söner.  Vi hjälper både privatpersoner, företag och bostadsföreningar med allt från markarbeten till anläggning av trädgårdar. Med vår erfarenhet inom entreprenadarbeten har vi levererat lyckade projekt till nöjda kunder.

Läs mer

Tjänster inom entreprenad:

  • Mark-och anläggningsarbeten
  • Stensättning och plattsättning
  • Dränering och fuktsäkring
  • Entreprenad
  • Schaktning och grävning
  • Professionell poolgrävning- Erbjuder komplett lösning

 Vi bygger hållbart och långsiktigt – Persson Entreprenad AB

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda hållbara och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Falsterbo och Höllviken. Vi bygger långsiktiga relationer genom att leverera förstklassiga entreprenad i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Falsterbo och Höllviken. Vi ser till att hjälpa dig på bästa sätt i rätt tid och på rätt plats. Vårt fokus ligger på att använda material som är både konstadseffektiva och hållbara för att hjälpa dig att uppnå dina mål. Med vår erfarenhet och kompetens levererar vi högkvalitativa resultat. 

Entreprenad i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Höllviken och Falsterbo

Vi är en entreprenör med lång erfarenhet av lyckad utförd entreprenad i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Falsterbo och Höllviken för våra nöjda kunder. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och hur vi kan hjälpa dig.

Vi utför entreprenad i bl.a:
Malmö
Trelleborg
Höllviken
Falsterbo
Vellinge

Kontakta oss

Meijer Persson Entreprenad AB 
Åkeshögsvägen 141 -80 
235 91 VELLINGE

Telefon: 040–47 00 56
E-post: info@perssonsentreprenad.se
Telefon mobil: 0705–11 41 48
Fax: 040–42 31 69