Plattsättning

Plattsättning i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Höllviken och Falsterbo

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom anläggningsarbeten, såsom schaktning, dränering, stensättning och plattsättning i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Höllviken och Falsterbo. Vi har lång erfarenhet av branschen och kan hjälpa dig med allt från mindre trädgårdsprojekt till större kommersiella projekt.

Läs mer

Plattsättning i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Höllviken och Falsterbo

Behöver du hjälp med plattsättning i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Höllviken och Falsterbo? Vi på Perssons Entreprenad AB har lång erfarenhet av att utföra högkvalitativ plattsättning i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Höllviken och Falsterbo för både privat- och företagskunder. Vi arbetar med olika material som betong och klinker för att skapa en unik och funktionell yta för din trädgård, gångväg eller uteplats.

Anpassad plattsättning för ditt behov

Vi förstår att varje projekt är unikt och vi anpassar vår plattsättning efter dina specifika önskemål och behov. Vår erfarna hantervakare har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera en högkvalitativ och hållbar lösning som kommer vara länge. Vi ser alltid till att du som kund blir nöjd med resultatet av vår plattsättning.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och rådgivning

Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert och rådgivning om plattsättning i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Höllviken och Falsterbo. Vi kan hjälpa dig att planera och genomföra ditt projekt på ett professionellt och effektivt sätt, samtidigt som vi tar hänsyn till dina behov och budget. Kontakta oss idag, vi erbjuder gratis offert och rådgivning.

Vi utför bl.a plattsättning i:
Malmö
Trelleborg
Höllviken
Falsterbo
Vellinge

Kontakta oss

Meijer Persson Entreprenad AB 
Åkeshögsvägen 141 -80 
235 91 VELLINGE

Telefon: 040–47 00 56
E-post: info@perssonsentreprenad.se
Telefon mobil: 0705–11 41 48
Fax: 040–42 31 69

[vfb id=1]