Schaktning

Schaktning i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Höllviken och Falsterbo.

Schaktning – En viktig del i byggprocessen
Vi utför professionell schaktning i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Höllviken och Falsterbo. Schaktning är en avgörande del i byggprocessen för att kunna förbereda marken för byggnation av hus, vägar eller andra anläggningar. Vi erbjuder schaktning med moderna maskiner och erfarna schaktare som utför arbetet på ett effektiv och säkert sätt.

Läs mer

Vad är schaktning?

Schaktning är en form av markarbete, vilket är en process där jord eller annat material grävs bort för att skapa utrymme för exempelvis byggnader, vägar eller ledningar under marken. Schaktning är en central del när man ska lägga grund och uppföra hus. Enkelt uttryck är det grundarbetet man utför innan grunden gjuts och går ut på att skapa en plan och stabil yta att lägga grunden på. Schaktning görs vanligtvis med hjälp av grävmaskiner eller andra redskap för att göra arbetet snabbare och mer effektivt. Vi gör alltid en riskbedömning innan arbete på börjas.

Trygg och säker schaktning i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Höllviken och Falsterbo

När det gäller schaktning är det viktigt att arbetet utförs på ett tryggt och säkert sätt. Vi sätter vi alltid säkerheten i första hand och följer strikta säkerhetsrutiner och riskbedömningar vid schaktningsarbeten. Våra schaktare har lång erfarenhet och jobbar med moderna maskiner för att säkerställa på ett effektivt och säkert sätt.

Schaktning i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Höllviken och Falsterbo

Vi erbjuder en komplett lösning för alla typer av schaktningsarbeten i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Höllviken och Falsterbo. Vårt erfarna team står till tjänst för både mindre och större projekt, inklusive grävning av pooler, avloppsarbeten eller förberedelse av mark för husbyggnation. Vi samarbetar med både privatpersoner och företag i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Höllviken samt Falsterbo och vårt mål är alltid att leverera högsta kvalitet och bästa service. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och ta en del av vår expertis.

Vi utför schaktning i bl.a:
Malmö
Trelleborg
Höllviken
Falsterbo
Vellinge

Kontakta oss

Meijer Persson Entreprenad AB 
Åkeshögsvägen 141 -80 
235 91 VELLINGE

Telefon: 040–47 00 56
E-post: info@perssonsentreprenad.se
Telefon mobil: 0705–11 41 48
Fax: 040–42 31 69