Stensättning

Stensättning i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Höllviken och Falsterbo

Vi erbjuder professionell och pålitlig stensättning i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Höllviken och Falsterbo för både privata samt kommersiella kunder. Oavsett om det handlar om en ny uteplats, en uppfart eller trädgårdsgångar kan vi hjälpa till att förvandla dina utomhusytor till en vacker och funktionell plats som du kommer att njuta av i många år framöver.

Läs mer

Experter på stensättning

Vi är experter på stensättning och kan hjälpa dig att välja rätt material och mönster för att skapa en stilig och funktionell uteplats, trädgårdsgång, mur eller annat utomhusprojekt. Vi arbetar med allt från små stenar och kakelplattor till stora naturstenar och kan skapa en unik och anpassad lösning för just dina behov

Vid stensättning gäller det att tänka på:

  • Välja rätt produkt – Det finns en uppsjö av produkter på marknaden och beroende på var stenen ska läggas och vilket användningsområde den ska ha avgör vilken typ av sten man ska välja.
  • Beräkna samt testa ytan som ska stensättas – Genom att markera ut ytan som ska stensättas kan ni prova fram var grillen ska stå eller om det finns plats för mer än 1 bil på uppfarten. Så att prova ut ytan innan den läggs fast minskar risken för planeringsfel.
  • Göra ett riktigt grundarbete – Grundarbetet är A & O vid stensättning och det enskilt viktigaste momentet. Vi ser helt enkelt till att genom ett gediget utfört grundarbete att du får njuta av din uteplats eller garageuppfart mycket längre.
  • Lägga stenen rätt – Det finns mängder av varianter på sten och vid stensättning är det ett viktigt moment att ta ställning till. Vi har lång erfarenhet av alla typer av tjocklekar och vinklar så du som kund kan vara trygg att stensättningen blir korrekt utfört.

Vi skräddarsyr stensättningen efter dina behov

Vi förstår att varje kund har unika behov och krav, vilket är varför vi alltid arbetar nära med dig för att säkerställa att dina önskemål och förväntningar uppfylls. Vi erbjuder även rådgivning om material, mönster och design för att hjälpa dig att skapa en perfekt stensättning i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Höllviken och Falsterbo som kommer att hålla i många år.

Kontakta oss för en offert p stensättning i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Höllviken och Falsterbo

Kontakta oss idag för att diskutera dina önskemål och hur vi kan hjälpa dig att skapa den perfekta utomhuslösningen med stensättning i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Höllviken och Falsterbo. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, hög kvalitet och professionell service som du kan lita på.

Vi utför stensättning i bl.a:
Malmö
Trelleborg
Höllviken
Falsterbo
Vellinge

Kontakta oss

Meijer Persson Entreprenad AB 
Åkeshögsvägen 141 -80 
235 91 VELLINGE

Telefon: 040–47 00 56
E-post: info@perssonsentreprenad.se
Telefon mobil: 0705–11 41 48
Fax: 040–42 31 69