Stensättning & plattläggning

Vid stensättning gäller det att tänka på:

  1. Välja rätt produkt – Det finns en uppsjö av produkter på marknaden och beroende på var stenen ska läggas och vilket användningsområde den ska ha avgör vilken typ av sten mans ska välja.
  2. Beräkna samt testa ytan som ska stensättas – Genom att markera ut ytan som ska stensättas kan ni prova fram var grillen ska stå eller om det finns plats för mer än 1 bil på uppfarten. Så att prova ut ytan innan den läggs fast minskar risken för planeringsfel.
  3. Göra ett riktigt grundarbete – Grundarbetet är A & O vid stensättning och det enskilt viktigaste momentet. Vi ser helt enkelt till att genom ett gediget utfört grundarbete att du får njuta av din uteplats eller garageuppfart mycket längre.
  4. Lägga stenen rätt – Det finns mängder av varianter på sten och vid stensättning är det ett viktigt moment att ta ställning till. Vi har lång erfarenhet av alla typer av tjocklekar och vinklar så du som kund kan vara trygg att stensättningen blir korrekt utfört.

​Perssons Entreprenad är ett lokalt väl förankrat företag som startades 1957 av Meijer Persson. Vid hans bortgång 1991 tog vi tre söner över verksamheten och har fortsatt driva företaget. I dagsläget har vi 8 anställda.

Vi utför stensättning i bl.a:
Malmö
Trelleborg
Höllviken
Falsterbo
Vellinge

Kontakta oss

Meijer Persson Entreprenad AB 
Åkeshögsvägen 141 -80 
235 91 VELLINGE

Telefon: 040–47 00 56
E-post: info@perssonsentreprenad.se
Telefon mobil: 0705–11 41 48
Fax: 040–42 31 69